Pte Wesley Neil McArthur 8-A-5

Wesley werd op 29 mei 1916 geboren in Campbellford Ontario als zoon van Robert en Mabel McArthur uit Toronto. Zijn ouders waren hier op 10 maart 1915 getrouwd. Hij was op 4 juni 1938 in Toronto getrouwd met Eleanor Grace McArthur uit Toronto. Zij hertrouwde na de oorlog als Mrs. Downing.
Hij was kapper en lid van the United Church. Hij hield van rugby, softbal, ijshockey en basketbal op de middelbare school. En hij speelde lacrosse in a city Bantam League en bokste een beetje met zijn vrienden. In zijn spaarzame tijd knutselde hij aan de radio en zijn auto en deed hij aan houtbewerking.
Hij nam eerst dienst bij the RCAF en na het doen voor een test als pilot waarvoor hij zakte werd hij op 13 november 1943 ontslagen en koos hij vervolgens voor de landmacht.
Hij nam daarom op 9 december 1943 dienst in Toronto en hij ging op 4 juli 1944 overzees naar het VK en hij ging vervolgens op 7 september als versterking naar Frankrijk.
Wesley sneuvelde op vrijdag 22 september op de leeftijd van 28 jr. in the C Coy bij Calais en hij werd tijdelijk begraven in Hardinghen en op 31 juli 1945 herbegraven in Calais Leurbringhen.
Op zijn grafsteen: NONE KNEW HIM BUT TO LOVE HIM; NONE NAMED HIM BUT IN PRAISE
Zijn medailles waren: 1939-45 Star; France Germany Star; War Medal; CVSM & Clasp.