Pte Reginald Harold Willis 16-G-9

Reginald werd op 10 mei 1913 geboren in Edmonton als zoon van Mr. en Mrs. Willis- Parker ( beiden Brits en overleden). Hij was hun enige kind en zijn vriend Frederick Crowder was zijn nabestaande en een vriendin was Christie Grant-Block. Zijn vader trouwde opnieuw met een andere vrouw in California VS en daarom werd hij  naar een Canadees kindertehuis in Edmonton gestuurd en daarna verder opgevoed door Mrs. Crowder, de moeder van zijn vriend Frederick.
Hij was boer en lid van the Church of England. Zijn hobby was jagen. En zijn interesses lag bij honkbal, softbal en boksen en hij hield van shows maar niet van dansen. Hij bespeelde de accordeon voor zijn eigen plezier en las een beetje in het algemeen.
Hij nam op 17 februari 1943 dienst in Edmonton en hij ging op 14 maart 1944 overzees naar het VK en hij ging vervolgens op 9 juni als versterking naar Frankrijk.
Reginald stierf aan verwondingen op dinsdag 15 augustus op de leeftijd van 31 jr. in the D Coy bij Falaise en hij werd tijdelijk begraven in Mondeville en op 28 april 1945 herbegraven in Bretteville S/Laize.
Zijn medailles waren: 1939-45 Star; France Germany Star; War Medal; CVSM & Clasp.