Pte Ernest David Harrison panel 11

Ernest werd op 24 september 1923 geboren in Vancouver als zoon van Richard W. (adres onbekend) en Dorothy Lilian Harrison (beiden Engels) uit New Westminster, British Columbia. Zijn ouders waren op 26 februari 1918 getrouwd in Londen Engeland. Zijn broers waren William Frederick en Geoffrey Michael Harrison. Zijn zusters waren: Mrs. Beatrice May Messinger nee Harrison, Mrs. Lilie Eidet nee Harrison en Kathleen Harrison.
Hij was ook de broer van Cpl Arthur John Harrison, die bij hetzelfde regiment sneuvelde op 10 juni 1944 op de leeftijd van 23 jr. in the B Coy bij Putot en Bessin Frankrijk. Hij werd daarna begraven in in Bretteville sur Laize Frankrijk graf 6-C-12.
Hij was chauffeur en lid van the Church of England. Hij hield van bowling, schaatsen, shows, dansen en las een beetje.
Hij nam op 1 maart 1944 dienst in Vancouver en hij ging op 5 september overzees naar het VK en hij ging vervolgens op 4 november 1944 naar NW Europa.
Ernest werd vermist na een patrouille en  men nam toen aan dat hij was gesneuveld op zaterdag 27 januari 1945 op de leeftijd van 21 jr. bij Leuth (Holland). Ze hebben daar op 10 juni 2014 nog een plaquette voor hem onthuld door zijn zuster Beatrice Messinger nee Harrison vlakbij het vermoedelijke tijdelijke graf bij de dijk van Leuth.
Zijn medailles waren: 39-45 Medal; France Germany Medal; CVSM & Clasp; War Medal.